Wij komen graag langs voor uw schilderwerk

Voor al uw binnenschilderwerk staan wij klaar

Schildersbedrijf G. van Gerven biedt een ruim pakket aan diensten. U kunt ons onder andere inschakelen voor binnenschilderwerk. Doordat wij kiezen voor prima kwaliteit verf en toebehoren bent u verzekerd van een fris en streeploos resultaat. Door onze gedegen kennis en jaren lange ervaring kunt u bij ons advies inwinnen, over welke verfsoort en kleurstelling het meest geschikt is voor de verfraaiing van uw interieur. Uiteraard is uw smaak bepalend voor de uiteindelijke keuze.
Houtrot lossen wij op

Wilt u meer informatie?

Strak schilderwerk

Ook voor buitenschilderwerk en houtrotreparatie bent u bij ons aan het juiste adres

Wij zijn uw specialist voor heb buitenschilderwerk. Een kwalitatief goede verf is beter bestand tegen weersinvloeden, waardoor er minder kans bestaat op het optreden van houtrot en andere problemen.. Mochten wij houtrotproblemen aantreffen, dan beschikken wij over de kennis en de middelen om deze problemen te verhelpen. Allereerst worden de aangetaste plekken in het hout weggenomen, hierna worden de gaten opgevuld met een twee-componenten vulmiddel en na het uitharden geschuurd. De epoxyhars vormt de basis voor de nieuwe verflaag. Als reparatie niet meer mogelijk blijkt, dan kunnen wij een nieuw kozijn voor u aanbrengen. Maar voorkomen is altijd beter dan genezen, daarom adviseren wij u om regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw buitenschilderwerk.

Wandafwerking behoort tot onze specialismen

Ook verzorgen wij graag uw wandafwerking. Onze experts kunnen alle soorten behang voor u aanbrengen. Wilt u advies over de juiste behangsoort? Neemt u dan contact met ons op voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het spuiten van latex, wat een strakker resultaat geeft dan de traditionele roller.
Doe het zelvers

Doe het zelvers bezoeken onze verfshop

Doe het zelvers kunnen zich verzekeren van A-kwaliteit verf, toebehoren en een breed assortiment aan behang, in alle soorten en uitvoeringen. Deze zaken zijn verkrijgbaar tegen zeer concurrerende prijzen, zonder dat dit ten koste gaat van de prima kwaliteit. Hier staan wij garant voor!

Zoekt u dus een bedrijf met een goede reputatie in de regio en wilt u zich verzekeren van kwaliteit, serviceverlening en een goede prijs, dan bent u bij schildersbedrijf G. van Gerven zeker aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en/of een duidelijke en vrijblijvende offerte. 

Neem contact op